Омега 3

Омега 3

ЗАЩО ENERZONA OMEGA 3 RX


 5 ЗВЕЗДЕН IFOS СЕРТИФИКАТ

 

EnerZona Omega 3 RX получи оценката от 5 звезди, максимално постижимата по скалата IFOS (Международен стандарт за рибено масло), за качество и чистота.

Искате ли да проверите IFOS сертификата на вашия EnerZona Omega 3 RX продукт? Вижте номера на партидата на вашата опаковка и тази страница и щракнете върху Enervit S.p.a. в списъка, който се показва: ако вашият партиден номер (batch/lot number) има 7 цифри, щракнете върху партидата, като вземете предвид само първите 5 цифри.

 

 ПАТЕНТОВАНА КАПСУЛА

 

EnerZona OMEGA3 RX използва EntericareTM Technology, специална технология за производство на капсули, благодарение на която се гарантира по-голяма защита на рибеното масло вътре в стомаха, като се избягват неприятните неудобства от възвръщането на вкуса.


 ПРИЯТЕЛ НА МОРЕТО

 

Този печат удостоверява, че рибата, от която е получена EnerZona Omega3 RX, се добива чрез екологично устойчив риболов. "Приятел на морето" прилага критериите, установени от ФАО в Насоките за рибни продукти и удостоверява, че компаниите от рибния сектор, участващи в програмата за сертифициране, практикуват избирателни риболовни техники и намаляват въздействието на своята работа върху екосистемата.


 ORIVO

 

Това е усъвършенствана технология, която сертифицира EnerZona Omega3 RX, за да гарантира изключителното използване на конкретен вид риба и нейния географски произход (аншоа от Южен Тихи океан).

 

 

 

МОЗЪК

DHA допринася за поддържането на нормалната МОЗЪЧНА ФУНКЦИЯ при 250 mg дневен прием

 

ЗРЕНИЕ

DHA допринася за поддържането на нормалната ЗРИТЕЛНА ФУНКЦИЯ при 250 mg дневен прием

 

СЪРЦЕ

EPA и DHA допринасят за поддържането на нормалната СЪРДЕЧНА ФУНКЦИЯ, при прием от 250 mg на ден


АРТЕРИАЛНО НАЛЯГАНЕ

EPA и DHA допринасят за поддържането на нормално КРЪВНО НАЛЯГАНЕ, при прием от 3 g на ден

 

ТРИГЛИЦЕРИДИ

EPA и DHA допринасят за поддържането на нормални нива на ТРИГЛИЦЕРИДИТЕ в кръвта при 2 g дневен прием